Sziget Kosara Bevásárló-közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

A házi készítésű füstölt termékek Alföldiék több generációs családi gazdaságában készülnek Tahitótfaluban.
Egyrészről őstermelői minőségemben idényszerűen elérhetőek gyümölcseim. Pomázon sárgabarackot, meggyet, szilvát és birsalmát termelek. Másrészről a térségi termelőktől/készítőktől nem elérhető élelmiszerek esetén integrátorként szervezek/szállítok termékeket.
2007-ben, 4 méhcsaláddal kezdtünk a méhekkel ismerkedni. A Fővárosi Vízművek védett területén van a méhészetünk. Nem regisztrált bio méhészkedést folytatunk.
Tahitótfalun van a gazdaságunk, vegyszermentes zöldséget, gyümölcsöt termelünk.
Minden 2. héten (páratlan hetek) veszünk részt a Kosárban. A Kálvária Farm 2 hektáros területe Őrbottyánban található, Pest megyében. Gazdaságunk a város szélén helyezkedik el, csendes, nyugodt helyen, erdővel, mezővel körülvett területen, ami ideális arra, hogy állataink természetes környezetben é ... (tovább)
Molnár Istvánné Kató néni Szigetmonostoron készíti lekvárkülönlegességeit és házi teakeverékét, amelyekhez saját gyümölcseit, növényeit, vagy a környéken gyűjtött terméseket használja fel. Törekszik rá, hogy ami lehet vegyszermentes legyen. Lekvárjai alacsony cukortartalmúak, dzsemfixet tartalmaznak ... (tovább)
Szigetmonostoron frissen szedett házi gyümölcsből készítek nagy választékban szörpöt (bodza, eper, alma) illetve lekvárt (barack, eper, szilva, karamellás birsalma stb). Ezen felül bio zöldségek találhatók kosarunkban (krumpli, vöröshagyma, répa...). És meg ne feledkezzünk az ízletes almás pitéről i ... (tovább)
Havonta 1 alkalommal veszek részt a Kosárban.  Fő termékünk az olajos magvak és az azokból készült hidegen sajtolt olajok, krémek, pestók, és lisztek. Jelenleg csak napraforgó, dió, tökmag és mákkal foglalkozunk, mert ezeket mi magunk meg tudjuk termelni. Célunk hogy minél kevesebb vegyianyag felha ... (tovább)
Cserey-Horváth Dóri vagyok, a LekvárMűhely Konyhatündére, és szeretnék Nektek bemutatkozni. A LekvárMűhely egy 2017-ben megvalósult álom, amelyet a második kislányom születését követően indítottam útjára, kezdetben elsődlegesen azért, hogy lekössem a kreatív energiáimat. Az alkotás élményét kerest ... (tovább)
Pócsmegyeri szérűben, 24 fejős kecske friss tejéből készítjük kézműves sajtjainkat és tejtermékeinket.
Kisorosziban lévő minigazdaságom fő profilja a vegyszermentes szabadtartású élelmezési tojás forgalmazása. A termékelőállító egyedek génmegőrzés céljából Őshonos Magyar Parlagi baromfik. A takarmányukat saját recept alapján otthon állítom elő! Nyáron vegyszermentes szezonális zöldségek termesztéssel ... (tovább)
A szentendrei-szigeten működik immár 9 éve a gazdaságom, ahol őstermelőként zöldségtermesztéssel foglalkozom. Szigorúan vegyszerek nélkül gazdálkodom, természetes módszerekkel, ahogy annak idején nagyanyáink és nagyapáink is tették. Emellett minőségi élelmiszer termékek felkutatásával és forgalmazá ... (tovább)
Miért Tolbán? Párom, és jómagam vezetéknevéből született szóösszetétel. Párom Tolner Kata mezőgazdasági mérnök, Ő a családi gazdaságunk lelke. Ügyeket intéz, állatokkal foglakozik, gyerekeket nevel.. A tejet, amit magyar tarkáink adnak, jómagam dolgozom fel. Urbán Tibornak hívnak, 20 évig profi sz ... (tovább)
1985 óta foglalkozom varrással. Kezdetben női és gyermek ruhákat készítettem és átalakításokat vállaltam. Később kipróbáltam magam a lakásdekoráció világában is, készítek egyedi méretű szivacsbehúzásokat, függönyöket, párnákat, ágyneműket. Mindig szerettem a kihívásokat, szeretek új dolgokat megvaló ... (tovább)
Bóta Szilvia vagyok a Vekni Műhely kovászos, kézműves pékség megálmodója. Üzletünk 2021.július 5-én nyitotta meg kapuit Gödön a Köztársaság út 14 alatt. Pékségünk története és megvalósítása egy nagyon egyszerű alapra épült: Nem lehetett a környéken jó, finom kenyeret kapni. Már jött is a következő ... (tovább)