Sziget Kosara Bevásárló-közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Helyi 1%

Helyi 1%

A Sziget Kosara Közösség működési bevételének 1 %-át felajánlja helyi civil szervezetek működésének segítésére. Minden vevő heti vásárlása után a nálunk elköltött összeg 1 %-át olyan civil ügynek ajánlhatka fel, melynek létezését és működését szívesen támogatja. A vásárlást követően a tovább a Kosárhoz funkció alatt nyílik meg az adományozási lehetőség, a civil szervezet megjelölésével.  

Rendszerünk a vevő vásárlási értékének 1%-át a választott szervezet részére elkülöníti, nyilvántartja. Az összesített felajánlásokat Egyesületünk (az Együtt az Éltető Szigetért Egyesület) félévente, amennyiben elérték az 5. 000 Ft összeget, továbbítja a szervezetek felé. A kisebb összegű felajánlásokat tovább gyűjtőszámlán tartjuk, míg a legkisebb utalt összeget átadhatjuk.

A programhoz csatlakozni kívánó szervezetek, küldetésük és az adomány gyűjtésre kínált programjuk bemutatásával, a vevők számára látható és választható lehetőségként jelennek meg a webáruház nyitóoldalának menüsorában, Helyi 1 % címszó alatt. http://szigetkosara.hu

A programra meghívott, kapcsolódni kívánó Civil szervezetek jeletkezését ezen a felületen várjuk. A jelentkezési lap elküldése után felvesszük a szervezettel a kapcsolatot.

 

TESZT - Együtt az Éltető Szigetért (EGÉSZ) Egyesület

Az egyik legfontosabb, az Alapszabályban megfogalmazott céljainkat: a helyi gazdaság erősítését és a fogyasztói szemléletformálást a fogyasztók és termelők összekötése révén az Egyesület által szervezett bevásárlóközösség, a Sziget Kosara (röviden Kosár) működtetésével, fejlesztésével látjuk el.

Előrendeléses alapon a vásárlók heti rendszerességgel vásárolhatnak a termelőktől, melyet a heti átvételi időpontban és helyen vehetnek át, illetve az átadás során a helyszínen vásárolnak a termelők rendelkezésre álló többlet áruiból.