Sziget Kosara Bevásárló-közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
 2020.10.02

Hogyan rendelhetek?

  1. A Sziget Kosara bevásárlóközösségen keresztül történő vásárláshoz először regisztrálnod kell.
  2. Az aktuálisan megvásárolható termékek listáját minden héten hétfőn reggel 10-ig frissítjük és hírlevelet küldünk: emlékeztetőül, hogy ne felejts el időben rendelni, és hogy tájékoztassunk az aktuális információkról. A weboldal alján fel tudsz íratkozni a hírlevélre, ha eddig még nem tetted meg.
  3. Hétfőn 12:00 és kedd éjfél között jelentkezz be a webshopba és rendeld meg a kívánt termékeket. A termékkiválasztást segíti az oldal tetéjén található Vásárlás menüpont, ahol terméktípusokra kereshetsz. Vagy kattints a Termelők menüpontra, ha tudod, hogy kitől rendelnél.
  4. A rendelés leadása: kedd 24:00. Addig bármikor módosíthatsz a rendeléseden, nem szükséges véglegesíteni a rendelést. Ami a Kosaradban található kedd éjfélkor, az válik a végleges rendeléseddé.
  5. A rendelésedről visszaigazoló e-mailt kapsz szerdán (reggel 8:00 ig) - amennyiben ezt nem kaptad meg, mindenképp jelezd felénk az aszigetkosara@gmail.com emailcímen.
  6. A rendelésedet csütörtökön 17:30-19:00 között veheted át közvetlenül a termelőktől a horányi Piac téren (Szigetmonostor / Horány, Nagyduna sétány 90.).
  7. A rendelésedet átvételkor készpénzben tudod kifizetni a termelőnek, vagy a terminállal rendelkező termelőknél bankkártyával is fizethetsz.
  8. Ha valamilyen oknál fogva időközben változás történik az életedben és nem tudsz az átadáskor eljönni a rendelésedért, mindenképp jelezd nekünk az aszigetkosara@gmail.com e-mail címre, találunk rá megoldást, hogyan jusson el hozzád.