A fermentált csicseriborsó alapú citromos hummusz kóstolása különleges élmény azoknak is, akik már sokféle csicseriborsókrémmel találkoztak. A bio citromhéj és az irányított fermentáció savasságát az almaszósz ellensúlyozza; pikáns, frissítő elegyet alkotva. Összetevők: fermentált csicseriborsó, pirított szezámmag*, alma, citrom, kesudió*, fokhagyma, köles, só, fűszerek *allergén összetevő Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, napfénytől védve, hűvös helyen tárolva a címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év). Felbontás után hűtőben tárolja és 5 napon belül fogyassza el. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 870 kJ / 208 kcal Zsír 9,9 g amelyből telített zsírsavak 1,3 g Szénhidrát 20,0 g amelyből cukrok 3,9 g Rost 5,1 g Fehérje 8,7 g Só 0,4 g
Egyedi tervezésű díszdobozunkba válogass össze két tetszőleges, fermentált hüvelyes alapú szendvicskrémet. Mindegyik szendvicskrémünk 4 napig készül, hiszen a jó munkához még a tejsavbaktériumoknak is idő kell. Ezalatt a mikroorganizmusok az ételben található összetett tápanyagokat kisebb részekre bontják, vagy alakítják át- így egy új összetételű, könnyebben emészthető táplálékot kapunk. Ételeink nem tartalmaznak olajat, sem hozzáadott cukrot; kizárólag magvak és gyümölcsök hozzáadásával érjük el a kívánt ízharmóniát és állagot, megőrizve az összes rostot.
Füstös ízű, hagyományosan magyaros ízvilágú pástétom savanyított tarkabab alappal. Vásárlóink véleménye alapján ez a krém azoknak is a kedvence, akik egyéb esetben nem kedvelik különösebben a gombát. Kevésbé jellemző rá a jellegzetes fermentált ízvilág, ám a savanyított bab fogyasztásának pozitívumait ugyanúgy hordozza. Összetevők: Csiperke gomba, hagyma, fermentált tarkabab, pirított szezámmag*, mustár (ivóvíz, mustármag*, ételecet, só), fermentált szójabab*, fűszerek, parajdi só, természetes füstkivonat *allergén összetevő Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, napfénytől védve, hűvös helyen tárolva a címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év). Felbontás után hűtőben tárolja és 5 napon belül fogyassza el.
Sült céklás krém fermentált babból készült vegán majonézzel és bab joghurttal. A cékla-kakukkfű párosában sosem fogunk csalódni, ráadásként némi almaszósz is segít az ízkavalkád harmonizálásában. A cékla színét adó betacianin pigment antioxidáns hatású, védi az artériák falát, ezáltal csökkenti a szívbetegségek kialakulását. A, B és C-vitaminban gazdag, igazi vitaminbomba! Magas kálium, magnézium tartalma fokozza az állóképességet. A benne található sok vas segít a fáradtságérzet leküzdésében, a folsav pedig hozzájárul a szövetek egészséges növekedéséhez. Utóbbiak miatt különösen ajánlott kismamáknak is. Gyökérzöldség lévén magas nitrát tartalommal büszkélkedhet, ami segíti az agy vérellátását, fokozza a sport teljesítményt. Összetevők: Cékla, fermentált fehérbab, napraforgómag*, alma, pirított szezámmag*, almaecet, datolya, mustár (ivóvíz, mustármag*, ételecet, só), kesudió*, köles, fűszerek, parajdi só, fekete só *allergén összetevő Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, napfénytől védve, hűvös helyen tárolva a címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év). Felbontás után hűtőben tárolja és 5 napon belül fogyassza el.
Thai ihletésű lencsekrém mogyoróvajjal, fokhagymával, koriand- errel, szójaszósszal és miso pasztával (erjesztett szójabab paszta) az “umami” íz garanciájaként. Ezeket remekül egészíti ki a citrusos aromájú savanyított lencse, a sült zöldség pedig kellően lágyítja savasságát. Igazi ínyencség. Grillételek kellemes füstös ízéhez tökéletes kiegészítő akár a tányéron, akár a pácban. A kápia paprika közismerten magas C-vitamin tartalmú, emellett serkenti az anyagcserét és szabályozza a vérkeringést is. Testünk másik fő támogatója a lencse, alacsony glikémiás indexű hüvelyes, amely bővelkedik fehérjékben, A és B vitaminokban. Összetevők: kápia paprika, fermentált lencse, vöröshagyma, répa, mogyoróvaj*, zeller*, szójaszósz*, koriander zöld, miso paszta*, citrom, alma, fokhagyma, fűszerek, só *allergén összetevő Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, napfénytől védve, hűvös helyen tárolva a címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év). Felbontás után hűtőben tárolja és 5 napon belül fogyassza el. Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 507 kJ / 121 kcal Zsír 2,6 g, amelyből telített zsírsavak 0,5 g Szénhidrát 15,3 g, amelyből cukrok 2,9 g Rost 3,9 g Fehérje 6,8 g Só 0,8 g