Sült céklás krém fermentált babból készült vegán majonézzel és bab joghurttal. A cékla-kakukkfű párosában sosem fogunk csalódni, ráadásként némi almaszósz is segít az ízkavalkád harmonizálásában. A cékla színét adó betacianin pigment antioxidáns hatású, védi az artériák falát, ezáltal csökkenti a szívbetegségek kialakulását. A, B és C-vitaminban gazdag, igazi vitaminbomba! Magas kálium, magnézium tartalma fokozza az állóképességet. A benne található sok vas segít a fáradtságérzet leküzdésében, a folsav pedig hozzájárul a szövetek egészséges növekedéséhez. Utóbbiak miatt különösen ajánlott kismamáknak is. Gyökérzöldség lévén magas nitrát tartalommal büszkélkedhet, ami segíti az agy vérellátását, fokozza a sport teljesítményt. Összetevők: Cékla, fermentált fehérbab, napraforgómag*, alma, pirított szezámmag*, almaecet, datolya, mustár (ivóvíz, mustármag*, ételecet, só), kesudió*, köles, fűszerek, parajdi só, fekete só *allergén összetevő Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, napfénytől védve, hűvös helyen tárolva a címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év). Felbontás után hűtőben tárolja és 5 napon belül fogyassza el.