Szárítással készült saját bio almánkból, kíváló nassolni való vagy akár reggeli müzlihez. Az alma a legnagyszerűbb gyümölcs. A benne található vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, ballasztanyagok igen jótékonyan hatnak a szervezetre.A szárítás vagy aszalás a gyümölcstartósítás egyik legősibb módja. A nedvességtartalom csökkenésével fokozatosan feldúsul bennük a gyümölcscukor; a sportolók is azért szeretik a szárított almát, mert a benne levő szénhidrát gyorsan átalakul energiává. A szárított szeletek hatszor annyi energiát tartalmaznak, mint ugyanannyi friss gyümölcs.
Saját termelesből származó eper, fagyasztva szárítva. (tudjátok nagyon egeészséges, nasiként is vagy akármilyen ételhez hozzá kombinálva) Miért válassza a liofilizált termékeinket? Az előnyök dióhéjban Hosszú eltarthatóság A mikroorganizmusok és enzimek aktivitását minimálisra csökkenti, így az ételek akár 25 évig is eltarthatók megfelelő csomagolásban. Tápérték megőrzése A liofilizált ételek megőrzik eredeti ízüket, színüket és tápanyagtartalmukat – az ízélmény garantált! :):):):) Könnyű szállítás A víz eltávolítása miatt az élelmiszerek súlya jelentősen csökken, ami ideális túrázáshoz, kempingezéshez vagy nagy mennyiségek tárolásához.