Mások ezeket rendelték

Kukorica csemege 4db
Csemgekukorica Régiesen tengerinek is nevezik, mivel a tenger felől, Törökországból érkezett hozzánk. Manapság az egyik legtöbbet termelt és fogyasztott gabonaféle. Szezonális: Június, Július, Augusztus, Felhasználás A nyár egyik kihagyhatatlan étele a főtt kukorica. A zsenge kukoricákat elég maximum 10-15 percig főzni a héjával együtt. A főzés mellett grillezhetjük is, vajjal megkenve, fűszerekkel megszórva fogyaszthatjuk. A szemekből levest, salátát, ragut is készíthetünk, de télre konzervként vagy fagyasztva is elrakhatjuk. Tárolás A csöves kukoricát héjával együtt érdemes hűvös kamrában vagy hűtőben tárolni. Főzés után pár napig hűtőben egy jól záródó dobozban eláll.

Paradicsom Kecskeméti 1kg
Vegyszer és műtragyamentes paradicsom. Kecskeméti fajta. Ideális enni, befőzni, aszalni, szárítani