Surányi-Nógrády Nóra Tahitótfaluban müveli eperfőldjét. Nagyszülői, majd szülői tradiciók mentén. Az eperfőld szalmázott, microszórokkal ellátott.
"Epren kívül zöldségeket is termelünk. Ügyelünk arra hogy vegyszermentesen tudjunk termelni, illetve műtrágyát se használjunk. Minden alkalomra frissen szedett epret szolgálunk ki a vevöinknek.Pici gazdaságunkban lovak, malacok, tojó tyúkok és fürjek vannak."
elérhető lesz majd:
-burgonya, répafélék, cékla, spenót, petrezselyem, mangold, bab félék
Közösségünk tagjaitól, vásárlóktól, termelőktől kaptuk az alábbi visszajelzéseket: “Nagyon régóta álmodtam róla, hogy legyen ilyen itt is, és nagyon örülök, hogy van.”; “Teljesen átrendeződtek a vásárlási szokásaim, sokkal kevesebbet vásárolok multiban
Pántis Mónival és Ferivel beszélgettünk, a kezdetekről, a jó sajtokról, a termelői életről. Tíz éve, egy barátjuk beszélte rá őket a kecskére, az akkor két éves kislányuknak pedig nem akartak bolti tejet adni. Így lett előbb egy kecske, aztán három...