Sziget Kosara Bevásárló-közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Varrósszoba

Varrósszoba

1985 óta foglalkozom varrással. Kezdetben női és gyermek ruhákat készítettem és átalakításokat vállaltam. Később kipróbáltam magam a lakásdekoráció világában is, készítek egyedi méretű szivacsbehúzásokat, függönyöket, párnákat, ágyneműket. Mindig szerettem a kihívásokat, szeretek új dolgokat megvalósítani. Kicsi, ám sokoldalúan felszerelt varrodánk Szigetmonostoron található, itt készülnek a Varrós szoba textil termékei.

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Tojás mentes
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Glutén mentes
Tej mentes
Cukor mentes
Vegán
Parabén mentes
Vegyszermentes
Adalékanyag mentes
Ár szerint

Kékfestő frissentartó

A kékfestő frissentartó a kenyértartó zsák kistestvére vagy utazó verziója, melynek két rétege gondoskodik arról, hogy a benne tárolt pékáru minél tovább puha maradjon. Külső, mintás rétege pamutvászon, belső, élelmiszerrel érintkező része pedig hófehér PUL. A fehér PUL tulajdonságából adódóan nedves szivaccsal letörölhető, ha esetleg összemaszatolná a kakaós csiga, vagy kifolyna a buktából a lekvár. Két oldalról húzózsinórral zárható, végein rugós rögzítővel. Használd vásárláskor, vagy kenyereid otthoni tárolására. Ha merevebb tárolót keresel pékáruidnak, keresd a 4 rétegű kenyértartó zsákot. Hasznos méretei: 31×37 cm Mosógépben 40 fokon mosható, öblítő és szárítógép használatát a PUL megóvásának érdekében kerüljük.

3290 Ft / db
3290 Ft/db

Kékfestő kenyeres zsák

A kékfestő kenyértartó zsák több napon át frissen tartja a pékárukat. A textilből készült kenyeres tárolót négy rétegből készítettük. Belső része 100% nyersvászon textil, külső része pedig kékfestő mintás pamutvászon. Két pamut réteg között vatelin bélést és PUL réteget is kapott, így biztosítva a kellő szigetelést. Gondoskodj a kenyértartó zsák szájának rugós rögzítővel történő összehúzásáról. Így maradnak frissen a benne tárolt élelmiszerek. Tálalásra is megfelelő, csak hajts vissza pár centimétert a zsák pereméből és máris stílusos kenyér kínáló lesz belőle! Mosógépben 30 fokon mosható, kifordítva szárítható szabad levegőn is. Öblítő használatát kerüljük, fehérítő használatát sem ajánljuk a színek megőrzése érdekében. Kifordítva vasalható alacsony, vagy normál hőfokon.

4290 Ft / db
4290 Ft/db

Kékfestő szendvics csomagoló

A kékfestő szendvics csomagoló egy alufólia, folpack és szalvéta háromszöget helyettesítő csomagoló eszköz. Használható kisebb-nagyobb szendvicseknek is egyaránt. A csomagolót két rétegből varrtuk, külső mintás borítása pamutvászonból készül, belső, élelmiszerekkel érintkező része pedig úgynevezett PUL anyagból, mely egyfajta laminált textilt jelent. A textil 4 sarkán tépőzárak gondoskodnak a rögzítésről, és hogy ki ne essen belőle az akár több emeletes vagy több darab szendvics. A belső rész tulajdonságának köszönhetően könnyen letörölhetőek nedves vagy akár száraz szivaccsal az esetleges foltok.  Sőt, ha nagyon kifolyna és ragadna szósz vagy lekvár, akár 60 fokon is mosható mosógépben. Használd reggelid, tízóraid vagy uzsonnád csomagolására ezt az újraszalvétát és nem csak környezettudatos, hanem egyedi is leszel. Mérete: 35x35 cm A csomagoló maximum 60 fokon mosható, pamutvászon oldaláról minimális hőfokon vasalható, ám nem szükséges.

1790 Ft / db
1790 Ft/db

Kékfestő uzsitasak

A kékfestő uzsitasak egy alufólia, folpack és szalvéta háromszöget helyettesítő csomagoló eszköz. Használható kisebb méretű szendvicseknek, rágcsálni valóknak, gyümölcsöknek, zöldségeknek egyaránt. A csomagolót két rétegből varrtuk, külső mintás borítása pamutvászonból készül, belső, élelmiszerekkel érintkező része pedig úgynevezett PUL anyagból, mely egyfajta laminált textilt jelent. A textilre varrt hosszanti irányú tépőzár gondoskodik a rögzítésről, és hogy ne essen ki és lehetőleg ne folyjon ki belőle tartalma. A belső rész tulajdonságának köszönhetően könnyen letörölhetőek nedves vagy akár száraz szivaccsal az esetleges foltok.  Sőt, ha nagyon kifolyna és ragadna szósz vagy lekvár, akár 60 fokon is mosható mosógépben. Használd reggelid, tízóraid, uzsonnád vagy nassolnivalód csomagolására ezt a snack bag-et és nem csak környezettudatos, hanem egyedi is leszel. Mérete: 20x20 cm Az uzsitasak maximum 60 fokon mosható, pamutvászon oldaláról minimális hőfokon vasalható, ám nem szükséges.

1790 Ft / db
1790 Ft/db

Kenyeres szendvics csomagoló

A kenyeres szendvics csomagoló vagy újraszalvéta egy alufólia, folpack és szalvéta háromszöget helyettesítő csomagoló eszköz. Használható kisebb-nagyobb szendvicseknek is egyaránt. A csomagolót két rétegből varrtuk, külső mintás borítása pamutvászonból készül, belső, élelmiszerekkel érintkező része pedig úgynevezett PUL anyagból, mely egyfajta laminált textilt jelent. A textil 4 sarkán tépőzárak gondoskodnak a rögzítésről, és hogy ki ne essen belőle az akár több emeletes vagy több darab szendvics. A belső rész tulajdonságának köszönhetően könnyen letörölhetőek nedves vagy akár száraz szivaccsal az esetleges foltok.  Sőt, ha nagyon kifolyna és ragadna szósz vagy lekvár, akár 60 fokon is mosható mosógépben. Használd reggelid, tízóraid vagy uzsonnád csomagolására ezt az újraszalvétát és nem csak környezettudatos, hanem egyedi is leszel. A kenyeres szendvics csomagoló maximum 60 fokon mosható, pamutvászon oldaláról minimális hőfokon vasalható, ám nem szükséges.

1790 Ft / db
1790 Ft/db

Kenyeres uzsitasak

A kenyeres uzsitasak -snackbag egy alufólia, folpack és szalvéta háromszöget helyettesítő csomagoló eszköz. Használható kisebb méretű szendvicseknek, rágcsálni valóknak, gyümölcsöknek, zöldségeknek egyaránt. A csomagolót két rétegből varrtuk, külső mintás borítása pamutvászonból készül, belső, élelmiszerekkel érintkező része pedig úgynevezett PUL anyagból, mely egyfajta laminált textilt jelent. A textilre varrt hosszanti irányú tépőzár gondoskodik a rögzítésről, és hogy ne essen ki és lehetőleg ne folyjon ki belőle tartalma. A belső rész tulajdonságának köszönhetően könnyen letörölhetőek nedves vagy akár száraz szivaccsal az esetleges foltok.  Sőt, ha nagyon kifolyna és ragadna szósz vagy lekvár, akár 60 fokon is mosható mosógépben. Használd reggelid, tízóraid, uzsonnád vagy nassolnivalód csomagolására ezt a snack bag-et és nem csak környezettudatos, hanem egyedi is leszel. A kenyeres uzsitasak -snackbag maximum 60 fokon mosható, pamutvászon oldaláról minimális hőfokon vasalható, ám nem szükséges.

1790 Ft / db
1790 Ft/db

Kutyás szendvics csomagoló

A kutyás szendvics csomagoló egy alufólia, folpack és szalvéta háromszöget helyettesítő csomagoló eszköz. Használható kisebb-nagyobb szendvicseknek is egyaránt. A csomagolót két rétegből varrtuk, külső mintás borítása pamutvászonból készül, belső, élelmiszerekkel érintkező része pedig úgynevezett PUL anyagból, mely egyfajta laminált textilt jelent. A textil 4 sarkán tépőzárak gondoskodnak a rögzítésről, és hogy ki ne essen belőle az akár több emeletes vagy több darab szendvics. A belső rész tulajdonságának köszönhetően könnyen letörölhetőek nedves vagy akár száraz szivaccsal az esetleges foltok.  Sőt, ha nagyon kifolyna és ragadna szósz vagy lekvár, akár 60 fokon is mosható mosógépben. Használd reggelid, tízóraid vagy uzsonnád csomagolására ezt az újraszalvétát és nem csak környezettudatos, hanem egyedi is leszel. Mérete: 35x35 cm A csomagoló maximum 60 fokon mosható, pamutvászon oldaláról minimális hőfokon vasalható, ám nem szükséges.

1790 Ft / db
1790 Ft/db

Kutyás uzsitasak

A kutyás uzsitasak egy alufólia, folpack és szalvéta háromszöget helyettesítő csomagoló eszköz. Használható kisebb méretű szendvicseknek, rágcsálni valóknak, gyümölcsöknek, zöldségeknek egyaránt. A csomagolót két rétegből varrtuk, külső mintás borítása pamutvászonból készül, belső, élelmiszerekkel érintkező része pedig úgynevezett PUL anyagból, mely egyfajta laminált textilt jelent. A textilre varrt hosszanti irányú tépőzár gondoskodik a rögzítésről, és hogy ne essen ki és lehetőleg ne folyjon ki belőle tartalma. A belső rész tulajdonságának köszönhetően könnyen letörölhetőek nedves vagy akár száraz szivaccsal az esetleges foltok.  Sőt, ha nagyon kifolyna és ragadna szósz vagy lekvár, akár 60 fokon is mosható mosógépben. Használd reggelid, tízóraid, uzsonnád vagy nassolnivalód csomagolására ezt a snack bag-et és nem csak környezettudatos, hanem egyedi is leszel. Mérete: 20x20 cm Az uzsitasak maximum 60 fokon mosható, pamutvászon oldaláról minimális hőfokon vasalható, ám nem szükséges.

1790 Ft / db
1790 Ft/db

Levendulás konyhai szett

A levendulás konyhai szett mintája közkedvelt, konyhai textiljeink közül a legsikeresebb mintával varrtuk. A három darabos szett egy darab edényfogó kesztyűből, egy darab fedőfogóból és egy darab edény alátétből áll. A kesztyűt az új design szemléletében varrtuk meg, nem oldal irányban van az ujj része, hanem tenyér felé, így kényelmesebb viseletet nyújtva használójának. A minta a kedvelt levendulás dekorvászon, bélése vatelin, belső részét pedig pamutvászonból varrtuk. Legyen ideális társad egy kerti partin, vagy a konyhádban. A szett 40 fokon mosógépben mosható. Szárítható gépben, vagy szabadban. Vasalható normál hőfokon, ha szükségesnek érzed.

2990 Ft / csomag
997 Ft/db

Mandalás kenyértartó

Mandalás kenyértartó nem csak kenyérnek, hanem elsősorban mindenféle ömlesztett pékárunak. Tárolhatod benne pékáruidat otthon, vagy akár utazáskor is. Pakold bele frissen sütött pogácsáidat, réteseidet vagy a kifliket, akár vendégségbe akár piknikezni mész. Viheted magaddal a pékségbe is, a műanyag zacskó helyett inkább ezt az újra hasznosítható ételtárolót maszatolja össze a sok kakaós csiga. Belső része nedves ronggyal könnyen tisztítható, külső része 100% pamutvászon. A külső részére varrt hosszanti tépőzárnak köszönhetően mérete tetszőlegesen állítható, akkorára zárhatod, ameddig tartalma engedi. Ajánljuk kisebb háztartások otthoni kenyér vagy egyéb péktermék tárolására, melyben 1-2 napig nem szárad ki az élelmiszer. Tisztítása: Nedves mosószeres szivaccsal vagy ronggyal a nagyobb foltok letörölhetőek. Ha nagyon ellátta a baját a pudingos táska vagy a kakaós csiga, akkor mosógépben mosható 40 fokon, szárítógép használatát kerüljük. Árnyékban kifordítva szárítsd.

2650 Ft / db
2650 Ft/db

Manó csomag

Manó csomag Mikulásra vagy Karácsonyra. Vagány manós mintából álló 4 darabos szett praktikus kis szütyővel csomagolás helyett. A szett tartalma: 1 db felnőtt/kamasz méretű két rétegű, belül puha csősál 1 db szendvics csomagoló 1 db uzsonnás tasak 1 db szütyő A szütyő méretét úgy alakítottuk ki, hogy elférjen még benne egy-két szaloncukor vagy kisebb csokoládé. Ne gondolkozz sokat kit lepj meg vele, mindenki értékelni fogja a tartalmát.

5170 Ft4500 Ft / csomag
1125 Ft/db

Matrjoska szendvics csomagoló

A matrjoska szendvics csomagoló egy alufólia, folpack és szalvéta háromszöget helyettesítő csomagoló eszköz. Használható kisebb-nagyobb szendvicseknek is egyaránt. A csomagolót két rétegből varrtuk, külső mintás borítása pamutvászonból készül, belső, élelmiszerekkel érintkező része pedig úgynevezett PUL anyagból, mely egyfajta laminált textilt jelent. A textil 4 sarkán tépőzárak gondoskodnak a rögzítésről, és hogy ki ne essen belőle az akár több emeletes vagy több darab szendvics. A belső rész tulajdonságának köszönhetően könnyen letörölhetőek nedves vagy akár száraz szivaccsal az esetleges foltok.  Sőt, ha nagyon kifolyna és ragadna szósz vagy lekvár, akár 60 fokon is mosható mosógépben. Használd reggelid, tízóraid vagy uzsonnád csomagolására ezt az újraszalvétát és nem csak környezettudatos, hanem egyedi is leszel. Mérete: 35x35 cm A csomagoló maximum 60 fokon mosható, pamutvászon oldaláról minimális hőfokon vasalható, ám nem szükséges.

1790 Ft / db
1790 Ft/db