Sziget Kosara Bevásárló-közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Textilíák

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Tojás mentes
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Glutén mentes
Tej mentes
Cukor mentes
Vegán
Parabén mentes
Vegyszermentes
Adalékanyag mentes
További szűrők
Ár szerint

Matrjoska uzsitasak

A matrjoska uzsitasak egy alufólia, folpack és szalvéta háromszöget helyettesítő csomagoló eszköz. Használható kisebb méretű szendvicseknek, rágcsálni valóknak, gyümölcsöknek, zöldségeknek egyaránt. A csomagolót két rétegből varrtuk, külső mintás borítása pamutvászonból készül, belső, élelmiszerekkel érintkező része pedig úgynevezett PUL anyagból, mely egyfajta laminált textilt jelent. A textilre varrt hosszanti irányú tépőzár gondoskodik a rögzítésről, és hogy ne essen ki és lehetőleg ne folyjon ki belőle tartalma. A belső rész tulajdonságának köszönhetően könnyen letörölhetőek nedves vagy akár száraz szivaccsal az esetleges foltok.  Sőt, ha nagyon kifolyna és ragadna szósz vagy lekvár, akár 60 fokon is mosható mosógépben. Használd reggelid, tízóraid, uzsonnád vagy nassolnivalód csomagolására ezt a snack bag-et és nem csak környezettudatos, hanem egyedi is leszel. Mérete: 20x20 cm Az uzsitasak maximum 60 fokon mosható, pamutvászon oldaláról minimális hőfokon vasalható, ám nem szükséges.

1790 Ft / db
1790 Ft/db

Mosózsák - kicsi

Mosózsák – kicsi, a legkisebb méretű mosózsák, melltartóknak, zokniknak, babaholmiknak, kisebb textil játékoknak, vagy akárminek, amit a kis méretű zsákban el tudsz képzelni. Biztosan te is hallottál már a híres, ám sosem látott zoknimanóról. Hajlamos az elkallódó zoknik párját sokáig nem látható helyre tenni, így megnehezítve a párosítást. Általában nálunk az első lépcsőben tűnik el a zokni párja, azaz mosáskor, nem szárításkor. (Pedig meg vagyunk győződve róla, hogy a gépbe tettük) Sokszor beakad a melltartó kapocs kényes ruhadarabokba, meghúzódik egy szál az érzékeny függönyödben, vagy beakad a vászoncipőd cipőfűzője a mosógépbe. Nos, ezeket a mosási baleseteket hivatott megelőzni a mosózsák használata. Szerezz be több méretet is, hogy biztosan meglegyen a zoknid párja és kategorizálva tudj végigmosni egy programot is. Arra figyelj, hogy ne legyenek megtömve a zsákok, ugyanis akkor nem tudja a gép alaposan átmosni tartalmát. A zsákok 60 fokos programon használhatóak, szárítani nagyon nem kell őket, hálós anyaguknak köszönhetően. Felső részükbe zsinórt fűztünk, melyek végeit rugós rögzítővel láttuk el, hogy biztosan ne másszon ki belőle a zokni párja. Zsákba helyezés előtt bizonyosodj meg arról, hogy a mosni kívánt tárgy, ruhadarab mosható-e mosógépben! Sőt, a zsákokat használhatod bevásárláskor is, többnyire zöldségnek, gyümölcsnek, magvaknak. Pékárut nem javaslunk, ugyanis a teli hálónak köszönhetően könnyen beleakad a kifli csücske, vagy a kenyér héja. Péktermékeknek javasoljuk az ökozsákokat, melyek egyik oldala hálós csak, hogy kevésbé akadjanak el benne az élelmiszerek.

690 Ft / db
690 Ft/db

Mosózsák - közepes

Mosózsák – közepes méretű mosózsák, melltartóknak, zokniknak, kisebb textil játékoknak, gyermek cipőknek vagy akárminek, amit a közepes méretű zsákban el tudsz képzelni. Biztosan te is hallottál már a híres, ám sosem látott zoknimanóról. Hajlamos az elkallódó zoknik párját sokáig nem látható helyre tenni, így megnehezítve a párosítást. Általában nálunk az első lépcsőben tűnik el a zokni párja, azaz mosáskor, nem szárításkor. (Pedig meg vagyunk győződve róla, hogy a gépbe tettük) Sokszor beakad a melltartó kapocs kényes ruhadarabokba, meghúzódik egy szál az érzékeny függönyödben, vagy beakad a vászoncipőd cipőfűzője a mosógépbe. Nos, ezeket a mosási baleseteket hivatott megelőzni a mosózsák használata. Szerezz be több méretet is, hogy biztosan meglegyen a zoknid párja és kategorizálva tudj végigmosni egy programot is. Arra figyelj, hogy ne legyenek megtömve a zsákok, ugyanis akkor nem tudja a gép alaposan átmosni tartalmát. A zsákok 60 fokos programon használhatóak, szárítani nagyon nem kell őket, hálós anyaguknak köszönhetően. Felső részükbe zsinórt fűztünk, melyek végeit rugós rögzítővel láttuk el, hogy biztosan ne másszon ki belőle a zokni párja. Zsákba helyezés előtt bizonyosodj meg arról, hogy a mosni kívánt tárgy, ruhadarab mosható-e mosógépben! Sőt, a zsákokat használhatod bevásárláskor is, többnyire zöldségnek, gyümölcsnek, magvaknak. Pékárut nem javaslunk, ugyanis a teli hálónak köszönhetően könnyen beleakad a kifli csücske, vagy a kenyér héja. Péktermékeknek javasoljuk az ökozsákokat, melyek egyik oldala hálós csak, hogy kevésbé akadjanak el benne az élelmiszerek.

790 Ft / db
790 Ft/db

Mosózsák - nagy

Mosózsák – nagy méretű mosózsák, melltartóknak, zokniknak, vászon- vagy edzőcipőknek, lakástextileknek vagy akárminek, amit a közepes méretű zsákban el tudsz képzelni. Biztosan te is hallottál már a híres, ám sosem látott zoknimanóról. Hajlamos az elkallódó zoknik párját sokáig nem látható helyre tenni, így megnehezítve a párosítást. Általában nálunk az első lépcsőben tűnik el a zokni párja, azaz mosáskor, nem szárításkor. (Pedig meg vagyunk győződve róla, hogy a gépbe tettük) Sokszor beakad a melltartó kapocs kényes ruhadarabokba, meghúzódik egy szál az érzékeny függönyödben, vagy beakad a vászoncipőd cipőfűzője a mosógépbe. Nos, ezeket a mosási baleseteket hivatott megelőzni a mosózsák használata. Szerezz be több méretet is, hogy biztosan meglegyen a zoknid párja és kategorizálva tudj végigmosni egy programot is. Arra figyelj, hogy ne legyenek megtömve a zsákok, ugyanis akkor nem tudja a gép alaposan átmosni tartalmát. A zsákok 60 fokos programon használhatóak, szárítani nagyon nem kell őket, hálós anyaguknak köszönhetően. Felső részükbe zsinórt fűztünk, melyek végeit rugós rögzítővel láttuk el, hogy biztosan ne másszon ki belőle a zokni párja. Zsákba helyezés előtt bizonyosodj meg arról, hogy a mosni kívánt tárgy, ruhadarab mosható-e mosógépben! Sőt, a zsákokat használhatod bevásárláskor is, többnyire zöldségnek, gyümölcsnek, magvaknak. Pékárut nem javaslunk, ugyanis a teli hálónak köszönhetően könnyen beleakad a kifli csücske, vagy a kenyér héja. Péktermékeknek javasoljuk az ökozsákokat, melyek egyik oldala hálós csak, hogy kevésbé akadjanak el benne az élelmiszerek.

890 Ft / db
890 Ft/db

Mosózsák szett

Mosózsák szett – három különböző méretű mosózsák, melltartóknak, zokniknak, babaholmiknak, textil játékoknak, lakástextileknek, vászon- vagy edzőcipőknek vagy akárminek, amit a zsákokban el tudsz képzelni. Biztosan te is hallottál már a híres, ám sosem látott zoknimanóról. Hajlamos az elkallódó zoknik párját sokáig nem látható helyre tenni, így megnehezítve a párosítást. Általában nálunk az első lépcsőben tűnik el a zokni párja, azaz mosáskor, nem szárításkor. (Pedig meg vagyunk győződve róla, hogy a gépbe tettük) Sokszor beakad a melltartó kapocs kényes ruhadarabokba, meghúzódik egy szál az érzékeny függönyödben, vagy beakad a vászoncipőd cipőfűzője a mosógépbe. Nos, ezeket a mosási baleseteket hivatott megelőzni a mosózsák használata. Szerezd be szettben a három méretet, hogy biztosan meglegyen a zoknid párja és kategorizálva tudj végigmosni egy programot is. Arra figyelj, hogy ne legyenek megtömve a zsákok, ugyanis akkor nem tudja a gép alaposan átmosni tartalmát. A zsákok 60 fokos programon használhatóak, szárítani nagyon nem kell őket, hálós anyaguknak köszönhetően. Felső részükbe zsinórt fűztünk, melyek végeit rugós rögzítővel láttuk el, hogy biztosan ne másszon ki belőle a zokni párja. Zsákba helyezés előtt bizonyosodj meg arról, hogy a mosni kívánt tárgy, ruhadarab mosható-e mosógépben! Sőt, a zsákokat használhatod bevásárláskor is, többnyire zöldségnek, gyümölcsnek, magvaknak. Pékárut nem javaslunk, ugyanis a teli hálónak köszönhetően könnyen beleakad a kifli csücske, vagy a kenyér héja. Péktermékeknek javasoljuk az ökozsákokat, melyek egyik oldala hálós csak, hogy kevésbé akadjanak el benne az élelmiszerek.

2290 Ft / csomag
763 Ft/db

Natúr bevásárló táska

A natúr bevásárlótáska letisztult dizájnt követ, 100% nyersvászon textilből készül. A szatyor alsó részein fehér csipkedíszítést kapott az esztétikus megjelenés érdekében. Hosszú, kényelmes vállpántjai nem szakadnak el nagyobb terhelés esetén, de teherbírásuk maximum 6 kg lehet. A pántok mellett rövid gumiszalaggal vannak ellátva, így könnyen összehajthatóak, majd rögzíthetőek. Így “összecsomagolva” kis helyen is elférnek, például táskád mélyén. Vidd magaddal bevásárláskor nagyobb darabáruknak, és ne feledkezz meg az ökozsákokról sem zöldségek, gyümölcsök és péktermékek vásárlásakor. Ne aggódj, ha szennyeződés éri a szatyrot, a natúr bevásárlótáska 40 fokon mosógépben mosható. Folttisztító az előírt mértékkel használható, azonban a fehérítő használatát kerüljük. Szárítógépben és szabad levegőn is szárítható árnyékban. Tisztításkor jellemző a nyersvászonra, hogy gyűrődik, kiváltképp szárítógép használata után, így javasoljuk a vasalást normál hőfokon. A logo a termék oldalába varrva talált végső helyet, nem a táska tetején.

1490 Ft / db
1490 Ft/db

Natúr kenyeres zsák

A natúr kenyértartó zsák több napon át frissen tartja a péktermékeidet. A textilből készült kenyeres tárolót négy rétegből készítettük. Belső része 100% nyersvászon textil, külső része pedig szép fehér csipkével díszített vászon. Két pamut réteg között vatelin bélést és PUL réteget is kapott, így biztosítva a kellő szigetelést. Gondoskodj a kenyértartó zsák szájának rugós rögzítővel történő összehúzásáról. Így maradnak frissen a benne tárolt élelmiszerek. Tálalásra is megfelelő, csak hajts vissza pár centimétert a zsák pereméből és máris vidám kenyér kínáló lesz belőle! Mosógépben 30 fokon mosható, kifordítva szárítható akár szabad levegőn is, vagy szárítógépben. Öblítő használatát kerüljük, fehérítő használatát sem ajánljuk a színek megőrzése érdekében. Kifordítva vasalható alacsony, vagy normál hőfokon.

4290 Ft / db
4290 Ft/db

Ökozsák - kicsi

Kicsi ökozsák a nejlonzacskó helyett! Bevásárlásod alkalmával vigyél magaddal ökozsákot, védd a környezetet és a díszes tasakokkal legyél egyedi a boltban! Darabos vagy ömlesztett száraz áruk tárolására egyaránt alkalmas, anélkül, hogy műanyag zacskókat kellene felhalmoznod. A kicsi ökozsák 23×24 cm-es, kettő, maximum három paradicsom vagy alma kényelmesen elfér benne., vagy pár marék mogyoró. Kezeletlen nyersvászon anyagból és áttetsző, hálós textilből készültek, hogy a pénztáros is lássa, miket tettél bele. Tetején praktikus összehúzó és rugós rögzítő zárja le a zsinórt, hogy könnyen ki-be lehessen zárni az ökozsák száját. Az esztétikusabb összképért csipkemintát varrtunk a zsákok egyik oldalára, így a csinos megjelenés garantálja, hogy sose felejtsd otthon őket. Tisztításuk nagyon egyszerű, ha összekoszolódnának, csak mosd ki őket mosógépben, maximum 40 fokon! Terhelhetősége max. 0,75 kg! A textilzsák telepakolva ne feszüljön! A zsák a paprikákat nem tartalmazza, csak szemléltető elemek

790 Ft / db
790 Ft/db

Ökozsák - nagy

Nagy ökozsák minden napra, hogy jobb hely legyen a világ! Bevásárlásaid során használj ökozsákot a nejlonzacskók helyett, így kevesebb szemetet juttatva a természetbe! Legnagyobb ökozsák méretünk 33×46 cm-es, számos zöldség és gyümölcs, pékáru is elfér benne, de ömlesztett száraz áru tárolására is alkalmas. Kezeletlen nyersvászon anyagból és áttetsző erős textilhálóból készítettük el, hogy a boltos is lássa, mi került bele. A még szebb külsőért csipkedíszítést is varrtunk a nagy ökozsák egyik oldalára, száját praktikus összehúzóval és rugós rögzítővel ellátott zsinórral lehet ki-be zárni. Legalább egy darab lapuljon mindig a táskádban, így nem kell attól tartani, hogy bármelyik vásárlás során környezetkímélő zsák nélkül maradsz. Alapvetően nehezebb élelmiszereknek válaszd a natúr bevásárló táskát! Tisztítása nagyon egyszerű, amennyiben használat közben összekoszolódnának, csak mosd ki a mosógépben 40 fokos programon. Terhelhetősége max. 2 kg! A textilzsák telepakolva ne feszüljön! A kiflik csak szemléltető elemek.

990 Ft / db
990 Ft/db

Ökozsák - normál

Normál ökozsák a bevásárlásnál, kevesebb szemét a természetben! Nejlonzacskók helyett használj ökozsákot a vásárlásaid során, ezzel védve a környezetet, mintát mutatva mások számára. A közepes méretű ökozsák 23×41 cm-es, néhány darabos, valamint az ömlesztett száraz áru is kényelmesen elfér benne. Kezeletlen nyersvászon anyagból és áttetsző, hálós textilből varrtuk meg, hogy a pénztáros is lássa, mik kerültek bele. A tároló egyik oldalára a még szebb megjelenésért csipkét is tettünk. A normál ökozsák száját összehúzóval és rugós rögzítővel ellátott zsinórral készítettük el, így könnyen ki-be lehet zárni, nem potyognak ki belőle a termékek. Lelkiismeret-furdalás mentes vásárlásra fel, már csak egy dologra figyelj, legyen mindig nálad az ökozsák! Tisztítása egyszerű, ha összekoszolódnának, mosd ki a mosógépben 40 fokon, majd száradás után vasald ki a gyűrődéseket. Terhelhetősége max. 1,5 kg! A textilzsák telepakolva ne feszüljön! A citromok csak szemléltető elemek 

890 Ft / db
890 Ft/db

Ökozsák szett - Ökobag

Ajándékozz környezettudatosságot! Lepd meg magad vagy családtagod 3 darabból álló ökozsák garnitúrával. A 3 darabos ökozsák szett legyen nálad minden bevásárláskor. A szett 3 különböző méretet tartalmaz illetve egy tároló zsákot. Bármilyen darab, vagy ömlesztett szilárd árut haza tudsz vinni bennük, anélkül, hogy letépnél egy, vagy több műanyag zacskót. Az ökozsákok nyersvászonból és áttetsző textilekből állnak, hogy bevásárláskor a pénztáros is átlássa mit is tartalmaz a táska. A zsákok tetején praktikus összehúzóval, rugós rögzítővel van ellátva a zsinór, hogy könnyen zárható-nyitható legyen az ökozsák. A zsákok kis mintás tároló tasakjában is elfér egy-két paradicsom, ha minden kötél szakad. Válaszd szettben és legyen mindig nálad bevásárláskor az "ökobag". Már csak egy dolgod marad vele: ne hagyd otthon! 30 fokon mosógépben mosható, kizárólag nyersvászon oldaláról vasalható, a hálósról nem ajánlott. Szárítógépben szárítható, azonban a nyersvászon hajlamos extrém gyűrődésre.

2590 Ft / db
2590 Ft/db

Ökozsák szett - Ökobox

Ajándékozz környezettudatosságot! Az ökozsák szett "ökobox" tele van minden jóval, ami a zero hulladék vásárláshoz és életmódhoz kiindulásnak elegendő. A natúr, ám mutatós doboz tartalmaz egy gyógynövény mintás kenyeres zsákot, 3 darab különböző méretű ökozsákot és egy darab összehajtható bevásárlótáskát. Vásárolj ökozsákban pékárut, tedd bevásárló szatyorba a megvásárolt termékeket. Vidd haza és tedd a kenyértartó zsákba, hogy 1-2 napon át megőrizze frissességét. Ezzel véget is ért egy folyamat, ami minden erőfeszítés nélkül újrakezdhető. Miért pont "ökobox"? Manapság mindenféle doboz összeállításokkal találkozunk eltérő piacokon, de reméljük ezzel a dobozzal mi is valami pluszt adunk a környezetnek. Vásárold ajándékba, vagy lepd meg magad egy csomaggal, ha késztetést érzel a hulladékmentes vásárlásra. A doboz ajándék, használd újra bármilyen tárolásra a háztartásban!

7290 Ft / db
7290 Ft/db