Édes tejszínből készült friss vaj. A tej szeparációja után, a kellő ízek elérése érdekében a tejszínt a megfelelő hőfokon pasztörizáljuk, majd szellőztetés után hűtőben érleljük. Ez az érlelési folyamat lehetővé teszi a köpülést, amit követően a vajat azonnal csomagoljuk 200 grammos kiszerelésben kapható, a szállítás miatt zárt pohárba csomagoljuk. Eltarthatóságát 10 napig szavatoljuk. XXII. Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál - arany minősítés
30% gyümölcslekvár tartalommal, egyéb hozzáadott cukor nélkül Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál 2019 Aranyérem
30% gyümölcslekvár tartalommal, egyéb hozzáadott cukor nélkül Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál 2019 Aranyérem
30% gyümölcslekvár tartalommal, egyéb hozzáadott cukor nélkül Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál 2019 Aranyérem
Minimum 1 hónapig érlelt olaszos, íz világú félkemény sajt. Olaszos fűszerezésű, kakukkfüvet, szárított édes chilit, hagymát, fokhagymát, borsika füvet, és szerecsendiót használunk A sajtok 2,5 kg-os gurigákban készülnek. Kb. 250 grammos kiszerelésben kapható, vákuum csomagolva. Eltarthatóságát bontatlanul 45 napig szavatoljuk. A termék végleges árát csak szeletelés után tudjuk pontosan meghatározni.