Kizárólag a fákon túlérett Pomázi sárgabarckból, hivatalos helyen 50°-ra főzetve.
Szárítással készült saját bio almánkból, kíváló nassolni való vagy akár reggeli müzlihez. Az alma a legnagyszerűbb gyümölcs. A benne található vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, ballasztanyagok igen jótékonyan hatnak a szervezetre.A szárítás vagy aszalás a gyümölcstartósítás egyik legősibb módja. A nedvességtartalom csökkenésével fokozatosan feldúsul bennük a gyümölcscukor; a sportolók is azért szeretik a szárított almát, mert a benne levő szénhidrát gyorsan átalakul energiává. A szárított szeletek hatszor annyi energiát tartalmaznak, mint ugyanannyi friss gyümölcs.
A bodza bogyíójának felhasználásával késtül, hasonlít a feketeribizlihez, de kevésbé fanyar ízű. Sikeres!
Vegyszer-,műtrágya mentes céklából előállított céklapor. Felhasználás: Levesek, friss zöldségek pótlására. Kenyerek , tészták színezésére.
A CÉKLA egy fantasztikus zöldség. Minél többet olvasunk róla, annál jobban szeretjük. Mivel elég magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma, ezért nagyon egészséges. A szervezet az összes zöldség közül a céklából tudja kinyerni a legtöbb vasat. Vérképző , vértisztító hatása igen fontos. Jó hatással van a májra, mert a céklában lévő antioxidáns hatóanyagok semlegesítik a szabadgyököket, melyek a méreganyagok lebontása során keletkeznek. Fejlődési rendellenességek megelőzésére is alkalmas, mert a céklában lévő folsavnak köszönhetően jó néhány fejlődési rendellenesség megelőzhető a terhesség korai szakaszában (pl. nyitott gerinc). Kálium tartalma miatt hozzájárul az állóképesség és az izmok növeléséhez. A szervezet védekező képességére, az immunrendszer erősítésére is nagyon jó hatással van A cékla betain tartalma magas. A céklában található vitaminok: A, B1, B2, C-vitamin. Sok ásványi anyagot tartalmaz, ezek a következők tehát: folsav, nátrium, magnézium , kalcium, foszfor, vas, jód, réz, kálium, kén.
Zebrek száraztészta Összetevők: búzaliszt,frissen tört magyar tojás