Sziget Kosara Bevásárló-közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tartós termékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Tojás mentes
Állatkísérlet mentes
Pálmaolaj mentes
Glutén mentes
Tej mentes
Cukor mentes
Vegán
Parabén mentes
Vegyszermentes
Adalékanyag mentes
További szűrők
Ár szerint

Birses 100% gyümölcslé

60% szűretlen Jonagold almalé + 40% bereczki birs préselt leve

2800 Ft / db
560 Ft/l

Cékla savanyúság 1,2 kg (betétdíjas dobozban)

Házi céklasavanyúság vegyszermentes céklából. + 200 Ft betétdíj nagy doboz (1,2 kg) esetén A termék környezettudatos, újrahasználható üvegben kerül átadásra, ezért a betétdíj plusz 200 Ft, melyet a termelő visszafizet az üveg visszahozásakor. Köszönjük, hogy környezettudatos vagy.

1500 Ft / doboz
1250 Ft/kg

Céklás 100% gyümölcslé

A CÉKLA egy fantasztikus zöldség. Minél többet olvasunk róla, annál jobban szeretjük. Mivel elég magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma, ezért nagyon egészséges.  A szervezet az összes zöldség közül a céklából tudja kinyerni a legtöbb vasat.  Vérképző , vértisztító hatása igen fontos. Jó hatással van a májra, mert a céklában lévő antioxidáns hatóanyagok semlegesítik a szabadgyököket, melyek a méreganyagok lebontása során keletkeznek.  Fejlődési rendellenességek megelőzésére is alkalmas, mert a céklában lévő folsavnak köszönhetően jó néhány fejlődési rendellenesség megelőzhető a terhesség korai szakaszában (pl. nyitott gerinc). Kálium tartalma miatt hozzájárul az állóképesség és az izmok növeléséhez. A szervezet védekező képességére, az immunrendszer erősítésére is nagyon jó hatással van A cékla betain tartalma magas. A céklában található vitaminok:  A, B1, B2, C-vitamin. Sok ásványi anyagot tartalmaz, ezek a következők tehát: folsav, nátrium, magnézium , kalcium, foszfor, vas, jód, réz, kálium, kén. 

2800 Ft / db
560 Ft/l

cérnametélt 10 tojásos száraztészta ,200g

Zebrek száraztészta Összetevők: búzaliszt,frissen tört magyar tojás

640 Ft / csomag
3200 Ft/kg

Csipkebogyó lekvár 200 ml Kövesdi családtól

+ 100 Ft betétdíj A termék környezettudatos, újrahasználható üvegben kerül átadásra, ezért a betétdíj plusz 100 Ft, melyet a termelő visszafizet az üveg visszahozásakor. Köszönjük, hogy környezettudatos vagy.

2000 Ft / üveg
10000 Ft/l

Darált mák mákolajban 250 ml

Darált mák mákolajban, teljesen natúr, nincs ízesítve. Felhasználható tésztákra és süteményekben. A mákos tésztát különlegesen finommá teszi, mert nem lesz száraz és a mákolajtól igazán intenzíven érződik a mák íze.    Az üveg betétdíja 100 Ft.

1200 Ft / üveg
4800 Ft/l

Doboz gyümölcsléhez (grafika nélküli) 5 L

Az 5 L-es zsákkos 100%-os gyümölcslevek tárolója.

250 Ft / db
250 Ft/db

Dörzs tarhonya 10 tojásos száraztészta , 200g

Zebrek száraztészta Összetevők: búzaliszt, frissen tört tojás

640 Ft / csomag
3200 Ft/kg